Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο Παντελής της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης

 Λένε πως η γιορτή κρατάει τρεις μέρες. Για τους καλούς φίλους όμως είναι πάντα γιορτή. Ο λόγος λοιπόν για τον Παντελή Γκαρή, το μέλος  της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης που είχε  την ονομαστική του γιορτή το προηγούμενο Σάββατο.
  Άλλη μια ευκαιρία λοιπόν να του κάνουμε ένα μικρό δώρο - αφιέρωμα, μια που με τις ερμηνείες και τις συμμετοχές  του στα θεατρικά έργα που έχει ανεβάσει μας έχει χαρίσει μοναδικές θεατρικές στιγμές.
Ο Παντελής έκανε το ντεμπούτο στη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου. Κατόπιν μεταπήδησε  στη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης όπου συμμετείχε σε πολλά έργα παίζοντας μια μεγάλη γκάμα μικρών και μεγάλων ρόλων, φτάνοντας μέχρι τη "Ζηνοβία" όπου εκεί κράτησε έναν από τους βασικούς αντρικούς ρόλους.
  Στην όμορφη αυτή διαδρομή έπαιξε στα έργα: "Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή η ...Κανέλλα", "Γλυκό φιστίκι", "Η αυλή των θαυμάτων", "Mona Litsa", "Ζηνοβία, τι παίζει απόψε;", "'Οσκαρ", "Η μικρή μας πόλη", ενώ συμμετείχε  στις παραγωγές της Θεατρικής Ομάδας  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίστριας" στα έργα: "Η γειτονιά των αγγέλων", "Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα".
 
 Μεγάλη στιγμή για τον ίδιο ο θεατρικός "Όσκαρ" που ερμήνευσε σε τρεις παραστάσεις.Ένας μονόλογος - βασικά- στον οποίο δόθηκε ψυχή και σώματι, αποσπώντας μοναδικές κριτικές και επαινετικά σχόλια.

  Ο Παντελής είναι από την τρίτη σχεδόν γενιά  των παιδιών που πλαισίωσαν την ομάδα της Θεατρικής Κυψέλης.

Ο Παντελής Γκαρής είναι ένας εργάτης  του Θεάτρου. Αγαπά τη σκηνή και της αφιερώνεται. Είναι ένας ερασιτέχνης ηθοποιός με το μεράκι και τον έμπνευση  του επαγγελματία.Έχει μοναδική τεχνική και είναι εύπλαστος και υπάκουος σε κάθε σκηνοθετική οδηγία. Οι στιγμές  της πρόβας ή της παράστασης για αυτόν είναι ιερές.

Παντελή σου οφείλουμε ως ομάδα αλλά και ως συνεργάτες ή θεατές, πολλά. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ομορφαίνεις τις θεατρικές μας νύχτες με το ταλέντο και τη λάμψη σου.

Παντελή η συνέχεια επί  σκηνής.....
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου