Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει


Κι όσοι πρόλαβαν ανέβηκαν και ξανοίχτηκαν στη θάλασσα του κεφιού, του γέλιου, του τραγουδιού αλλά και της χαράς. Μια χαρά  και ευωχία που δεν κρατά μόνο όσο διαρκεί η παράσταση (1 ώρα και 30 λεπτά) αλλά και για μετά. Κυρίως μετά.
   Η κωμωδία "Εδώ καράβια χάνονται... κουμπάρες αρμενίζουν" του Γ. Μπήτρου έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο γεμάτο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, αποσπώντας δυνατά χειροκροτήματα, παρόντων του Δημάρχου Αίγινας κ. Σ. Σακιώτη, του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Π. Πετρίτη, πολλών φίλων συμμαθητών των πρωταγωνιστών, συγγενών και γονιών αλλά κυρίως πιστών φίλων της Θεατρικής Ομάδας. Η  δυναμική έναρξη δημιούργησε το  αδιαχώρητο στην αίθουσα των 130 καθισμάτων που ανάγκασε  πολλούς να παρακολουθήσουν όρθιοι και κάποιος άλλους να αποχωρήσουν γιατί είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.



  Πλήρωμα και επιβάτες του πλοίου έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για αυτό το ταξείδι, επαληθεύοντας για μία ακόμη φορά πως η καλή διάθεση, η συνεργασία, η ειλικρίνεια των προθέσεων, το κέφι και ο αυθορμητισμός είναι τα απαραίτητα εφόδια για μια ασφαλή και επιτυχημένη πλεύση στο  θεατρικό σανίδι.
   Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με τη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους.
   Το έργο θα παίζεται: Παρασεκυή 24 - Σάββατο 25 - Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, Σάββατο 3 και Κυριακή 4  Μαρτίου.







οι φωτογραφίες είναι της κ. Ειρήνη Κουνάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου