Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η "Αυλή των θαυμάτων" σε επανάληψη από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

Μια κοινωνική προσφορά από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

  Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης θέλοντας να συμβάλει στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου "Αίγινα - Εθελοντής" προσέφερε δύο παραστάσεις του έργου: "Η αυλή των θαυμάτων" του Ι.Καμπανέλλη, 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ένδυσης για άπορους συμπολίτες μας ενόψει των εορτών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Συγκεντρώθηκαν πράγματα με τα οποία γέμισαν δύο αυτοκίνητα. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Σοφία Γιαννούλη που παρακολούθησε τη παράσταση του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου συγκινημένη ευχαρίστησε τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας.
  "Η αυλή των θαυμάτων", ένα έργο  που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και παίχθηκε με μεγάλη επιτυχία  πέρσι για έναν μήνα 6 Μαρτίου - 6 Απριλίου, περιγράφει με τρόπο ρεαλιστικό τις δυσκολίες επιβίωσης των ανθρώπων μιας αυλής της δεκαετίας του '50. Η μετανάστευση, η ανέχεια, η ανεργία, τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή διατρέχουν το έργο από την αρχή ως το τέλος παράλληλα με την αλληλεγγύη, τη συμφιλίωση, το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο για τον άλλον.
 Τους ρόλους ερμήνευσαν οι: Ελπίδα Καρβούνη, Μαρία Λυκούρη, Αντωνία Μπήτρου, Θεοδώρα Λυκούρη, Χαρά Νταμουράκη, Έφη Αξιώτη, Μιχαέλα Μαρίνη, Νίκο Καρβούνη, Χρήστο Παπασεβαστό, Ηλία Θωμά, Παντελή Μπέση, Γιώργο Τζόκα, Παντελή Γκαρή, Τσοτσορό Σταύρο και Γιώργο Μπήτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου