Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

"Εδώ καράβια χάνονται............"


     Δελτίο τύπου από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

    Ένα νέο πλοίο στη γραμμή του Αργοσαρωνικού αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια μέσα στο καταχείμωνο. Κι ενώ οι άλλες εταιρείες που εδώ και χρόνια δραστηριοποιούνται στη γραμμή περικόπτουν δρομολόγια και κάνουν περικοπές σε βάρος των επιβατών, ένα τολμηρό άνοιγμα θα; Πραγματοποιήσει μια καινούργια εταιρεία ρίχνοντας γροθιά στη κρίση και στο ακτοπλοϊκό κατεστημένο.
  Οι τελευταίες εργασίες στο ξενοδοχειακό  τομέα του πλοίου ολοκληρώνονται, το έμπειρο πλήρωμα  βάζει τις τελευταίες πινελιές  στα ρέλια, στους μπουλμέδες και στη γέφυρα του πλοίου. Τα σωσίβια έχουν δοκιμαστεί και τοποθετηθεί και όλα δείχνουν έτοιμα. Αναμένεται η πολυπόθητη έγκριση των δρομολογίων από τον Υπουργό  κύριο Άδωνη κι εφόσον όλα πάνε καλά μέσα στο Φλεβάρη ένα νέο πλοίο θα καθελκυστεί και θα διασχίσει τα γαλανά νερά του Σαρωνικού.
   Ήδη πολλά μέλη της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης ανυπομονώντας έχουν κατέβει στο γιαλό, έχουν σκαρφαλώσει στα βράχια και αγναντεύουν το πέλαγος  για να δουν πότε θα φανεί το πολλά υποσχόμενο πλεούμενο.
   Μπορεί να είναι καταχείμωνο αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός: «Ο Φλεβάρης κι αν  φλεβίσει…..κωμωδία στην Κυψέλη θα μυρίσει».
  Και μην ξεχνιόμαστε. Στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου