Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013



Οκτώβριος και τα κεφάλια μέσα πλέον. Αναζητούμε κλειστούς χώρους γαι τις βραδινές εξόδους μας  και ασφαλώς ο νους μας επιστρέφει στις κινηματογραφικές και θεατρικές αίθουσες. Στην Αίγινα τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα. Οι κινηματογραφικές προβολές το χειμώμα περιορισμένες και περιστασιακές. Ευτυχώς που υπάρχουν οι θεατρικές ομάδες  που ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς και γρήγορα θα έχουμε  την πρώτη πρεμιέρα στις αρχές του Νοέμβρη.
   Πρόκειται για τη Θεατρική Ομάδα  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας που ετοιμάζει εδώ και καιρό το κλασσικό "Αρσενικό και παλιά δαντέλα" , μια ενδιαφέρουσα κωμωδία του Τζ. Κέσελρινγκ σε απόδοση Χ. Ρώμα και σε σκηνοθεσία Στ. Φλώρου. Στην παράσταση συμμετέχουν όλοι οι γνωστοί μας από παλαιότερες δουλειές του Μορφ. Συλλόγου, όπως ο κ. Π. Μελισσάρης, Ν. Τρικοπούλου, Ν. Νικολάου κ. αλ.
   Για μετά τα Χριστούγεννα η ομάδα  της κ. Α. Γεραλή ετοιμάζει ένα σύγχρονο γνωστό έργο - και από παλαιότερο ανέβασμα στην Αίγινα - "Με δύναμη από την Κηφισιά"  των Δ. Κεχαΐδη - Ελ. Χαβιαρά. Τέσσερις γυναίκες σε τέσσερις ρόλους διαμάντα  του σύγχρονου Ελληνικού Θεάτρου. Το έργο είχε δημιουργήσει αίσθηση όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη σκηνή του Λ. Βογιατζή. Εδώ συμμετέχουν οι Π. Λαλιώτη, Στ. Πάσχα, Αλ. Πέππα και Μ. Θεωδωράκου
   Όσο για  τις ομάδες  του ΕΠΑΛ - ΓΕΛ  και για  την ομάδα  της Θεατρικής Κυψέλης θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου